PROTOCOL EN CAS D'ACCIDENT O DE LESIÓ

La FCBQ ha canviat els protocols d’actuació en cas d’accident i/o lesió. La dada més important a saber és que a partir d’aquesta temporada la visita a Urgències tindrà un cost de 20 euros i la visita concertada un cost de 8 euros. Aquest cost el carregaran al club i després aquest ja us el carregarà a  la família jugador/a. Cada família haurà de decidir  quan la lesió fa necessari  anar a urgències o quan pot esperar a una visita concertada.

PROTOCOL ACTUACIÓ DAVANT ACCIDENTS D'URGÈNCIA (COPAGAMENT DE 20€) I NO HAVER NINGÚ A L’OFICINA DEL CLUB O TROBAR-SE JUGANT EN CAMP CONTRARI

 

 1. TRUCAR AL 902 102 687 TLF 24h D’ALLIANZ.

 

 1. IDENTIFICAR.SE AMB TOTES LES DADES QUE US DEMANARAN PERSONALS  A L’APARTAT DE  CLUB HEU DE  DIR QUE SOU DE:  L ‘AMPA DEL COL.LLEGI  SANT GABRIEL RIPOLLET. En el cas de ser d'un equip femení o del Premini B/Premini C, heu de dir que sou del CLUB BÀSQUET RIPOLLET.

 

 1. US INFORMARAN DEL/LS CENTRE/S MÈDIC/S MÉS PROPERS CONCERTAT PER L’ASSEGURANÇA, I ACORDAREU AMB L’OPERADORA A QUIN VOLEU ÉSSER ATESOS.

 

 1. LA COMPANYIA ENVIARÀ UN MAIL/COMUNICACIÓ IMMEDIATA EL LLOC ON ANEU INFORMANT DE L’AUTORITZACIÓ PER A QUE REBEU ATENCIÓ

 

 1. REBREU UN ALTRE MAIL IMMEDIATAMENT A L’ADREÇA QUE INDIQUEU AL QUE HEU DE RESPONDRE AMB L’INFORME MÈDIC QUE SE US FACILITI A L’HOSPITAL. (NO CONTESTAR-LO ENCARA)

 

 1. COMUNICAR EL COORDINADOR DEL CLUB EN HORARI D’OFICINA DE DILLUNS A DIVENDRES DE 17 A 20 H  EL FET  .

 

 1. EL COORDINADOR OBRIRÀ A LA VOSTRA FITXA FEDERATIVA UNA INCIDÈNCIA QUE LI ATORGARÀ UN NÚMERO.

 

 1. AMB AQUEST NÚMERO I L’INFORME MÈDIC ARA SI HEU DE CONTESTAR EL MAIL REBUT DE L’ASSEGURADORA

 

 1. TOTA VISTA D’URGÈNCIES TÉ UN COST DE 20 EUROS I PROGRAMADA DE 8 EUROS QUE NO HAUREU D’ABONAR EN AQUELL MOMENT, JA QUE LA FEDERACIÓ LI CARREGARÀ AL CLUB I EL CLUB POSTERIORMENT A VOSALTRES.

 

 1. SI L’ACCIDENT ÉS EN HORARI D’OFICINA US PREGUEM HO COMUNIQUEU IMMEDIATAMENT AL COORDINADOR QUE US INDICARÀ LES PASES A SEGUIR EN AQUEST CAS.

PROTOCOL ACTUACIÓ DAVANT ACCIDENTS  QUE NO SIGUIN URGENTS I QUE PUGUIN ESPERAR UNA VISITA AMBULATÒRIA (COPAGAMENT DE 8€)

 

 1. COMUNICAR-SE AMB EL TELÈFON DE COORDINACIÓ EXPLICANT ELS FETS VIA TRUCADA O WHATSAPP, I CONCERTAR CITA PER PASSAR A BUSCAR EL PARTE MÈDIC.
 2. PASSAR PER LES OFICINES DEL BSGR A RECOLLIR EL PARTE MÈDIC EN L'HORARI ACORDAT.
 3. ENVIAR EL PARTE D'ACCIDENT PER MAIL AL CORREU sinistres@unifedesport.cat QUE US RESPONDRAN AMB EL NÚMERO D'EXPEDIENT QUE HEU D'ANOTAR AL PARTE MÈDIC.
 4. AMB EL FULL MÈDIC QUE TINDREU, TRUCAR AL 934874575 COM A PRIMERA OPCIÓ, I SI ESTAN FORA D'HORARI, AL 913255568 O BÉ AL 902102687
 5. IDENTIFICAR.SE AMB TOTES LES DADES QUE US DEMANARAN PERSONALS L’APARTAT DE  CLUB HEU DE  DIR QUE SOU DE:  L ‘AMPA DEL COL.LLEGI  SANT GABRIEL RIPOLLET. En el cas de ser d'un equip femení o del Premini B/Premini C, heu de dir que sou del CLUB BÀSQUET RIPOLLET.
 6. US INFORMARAN DEL/LS CENTRE/S MÈDIC/S MÉS PROPERS CONCERTAT PER L’ASSEGURANÇA, I ACORDAREU AMB L’OPERADORA A QUIN VOLEU ÉSSER ATESOS.
 7. LA COMPANYIA ENVIARÀ UN MAIL/COMUNICACIÓ IMMEDIATA EL LLOC ON ANEU INFORMANT DE L’AUTORITZACIÓ PER A QUE REBEU ATENCIÓ. TAMBÉ US DONARÀ UN NÚMERO D'EXPEDIENT QUE HEU D'ANOTAR AL FULL DEL PARTE MÈDIC.
 8. HEU DE CONCERTAR LA VISITA AMB EL CENTRE MÈDIC
 9. TOTA VISTA D’URGÈNCIES TÉ UN COST DE 20 EUROS I PROGRAMADA DE 8 EUROS QUE NO HAUREU D’ABONAR EN AQUELL MOMENT, JA QUE LA FEDERACIÓ LI CARREGARÀ AL CLUB I EL CLUB POSTERIORMENT A VOSALTRES.
 10. SI TENIU QUALSEVOL DUBTE EN HORARI D'OFICINA, US PODEU COMUNICAR AMB EL TELÈFON DE COORDINACIÓ O BÉ AMB EL COORDINADOR PERQUÈ US ASSESSORI EN ELS PASSOS A SEGUIR.

HORARIS D'ENTRENAMENT 2017/2018

HORARIS 1718.pdf
Documento Adobe Acrobat [185.3 KB]
HORARIS PLUJA 1718.pdf
Documento Adobe Acrobat [179.1 KB]

Escola de bàsquet Sant Gabriel Ripollet
Carrer Nord, 32
08291 RIPOLLET

 

Correu electrònic:

coordinacio@bsgr.org

 

Telèfon de coordinació:

672191547

(Dill-div 16'30h-20h / Diss 9h-14h)

Visites a la nostra pàgina