PROJECTE "ENTRENADOR L"

Es tracta d’un projecte per tal d’acostar la figura de l’entrenador/a de formació a totes les persones que han estat vinculades a la família del BSGR, per tal que comencin a familiaritzar-se amb les tasques que pertoquen a aquesta figura, trobar persones amb qualitats per tal d’arribar a ser-ho, així com participar en la formació permanent de qui ha passat algun cop per l’entitat.  Els únics requisits per participar-hi és haver tingut algun tipus de vinculació amb el BSGR (jugador/a, familiar, col·laborador...) i haver acabat l’etapa cadet.

 

Bases del projecte

 • Durant un mes, a cada “Entrenador L” se li assignarà un equip, l’entrenador del qual li assignarà tasques durant els entrenaments i el tutoritzarà per tal que vagi adquirint la manera de dissenyar exercicis, fer correccions durant els mateixos, dirigir un grup, etc.
 • Passat el mes, es farà una avaluació del procés seguit tant per part de l’Entrenador tutor com una autoavaluació de l’ “Entrenador L”, per tal d’analitzar com s’hi ha trobat, quins han estat els punts forts i els punts febles de la seva participació en els entrenaments d’equip.
 • Un cop s’hagi participat en aquest mes, tant l’entitat com l’Entrenador L acordaran la seva participació o no en un altre equip i amb un altre tutor, de manera que pugui veure diferents maneres de dirigir un equip o un grup, fent molt més enriquidora la seva participació en aquest projecte.
 • L’ “Entrenador L” és de caràcter totalment voluntari, entenent la seva participació al  projecte com un pas previ al seu possible pas a monitor/a o entrenador/a de l’entitat. Cal concretar, però, que la participació en el projecte “Entrenador L” no garanteix sí o sí l’accés a ser entrenador/a o monitor/a de l’entitat.

Què obté qui participa en el projecte com a “Entrenador L”?

 • Poder participar en els entrenaments d’un equip, en el disseny dels mateixos i en la direcció dels exercicis, tot plegat tutoritzat pels entrenadors/es de l’equip, que ja tenen una experiència portant grups de formació.
 • Esbrinar les característiques que ha de tenir un entrenador/a de formació, i començar a posar-les en pràctica.
 • Esbrinar si realment és una tasca que li apassiona, i si pot arribar a convertir-se en una de les seves aficions. Com sempre diem, per ser un bon entrenador/a de formació cal que t’apassioni el bàsquet, i encara més participar en la formació d’un nen/a o adolescent. El projecte “Entrenador L” és una bona oportunitat per esbrinar-ho abans d’entrar-hi.

Què obté el BSGR del projecte “Entrenador L”?

 • És una iniciativa que pretén que tothom qui ha estat vinculat/da a l’entitat tingui la oportunitat de rebre formació de persones que ja tenen experiència en el bàsquet formatiu, així com de seguir amb aquesta vinculació.
 • El BSGR rep feedback sobre els trets i les característiques de temperament del participant en el projecte: capacitat comunicativa i manca de vergonya per dirigir-se a un grup, coneixements tècnics-tàctics, etc. així com feedback sobre qui se sent atret i té passió per esdevenir un entrenador/a de formació. D’aquesta manera, estarà en contacte amb qui ha participat en el projecte i podrà escollir a les persones més idònies per cada necessitat en cada moment.
 • Transmetre a persones de l’entorn del BSGR i que volen seguir-hi vinculades, la filosofia de joc que busquem als nostres equips així com els valors que volem treballar amb els nostres jugadors/es.

Com puc participar al Projecte “Entrenador L”?

 • Concretant una cita amb el Coordinador Esportiu, per trucada o whatsapp al 672.191.547 o bé via email a coordinacio@bsgr.org. En la cita es parlarà de la disponibilitat horària i les preferències de cadascú per tal de trobar un equip que hi pugui encaixar.

 

INFORMACIÓ DEL PROJECTE "ENTRENADOR L"
ENTRENADOR L 16-17.pdf
Documento Adobe Acrobat [517.1 KB]

HORARIS D'ENTRENAMENT 2017/2018

HORARIS 1718.pdf
Documento Adobe Acrobat [185.3 KB]
HORARIS PLUJA 1718.pdf
Documento Adobe Acrobat [179.1 KB]

Escola de bàsquet Sant Gabriel Ripollet
Carrer Nord, 32
08291 RIPOLLET

 

Correu electrònic:

coordinacio@bsgr.org

 

Telèfon de coordinació:

672191547

(Dill-div 16'30h-20h / Diss 9h-14h)

Visites a la nostra pàgina