INFO TECNIFICACIÓ BSGR 2016-17
TECNIFICACIÓ BSGR 2016.pdf
Documento Adobe Acrobat [437.7 KB]

TECNIFICACIÓ

Què és la Tecnificació?

Es tracta d’entrenaments concrets d’un o més d’un gest tècnic, per tal d’incidir en el mateix i treballar-lo intensivament amb l’objectiu d’assolir-ne una millora constant. Els entrenaments són generalment sense oposició i amb un alt detall en les correccions, ja que són més individualitzats, amb un ràtio de menys jugadors/es per entrenador/a, i amb més temps.

 

Quina metodologia seguirem?

 • Els entrenaments es basaran en entrenaments curts, intensos i buscant la màxima concreció i especificitat.  L’horari és DIMECRES de 18’45h a 20h.
 • Utilització d’eines 2.0:
  • Alguns entrenaments i exercicis seran enregistrats en vídeo, per fer-ne posterior anàlisi i correcció, així com vídeos promocionals de l’activitat i un vídeo de millors moments de cada participant.
  • “Play like the stars”: generalment els últims 20 minuts de l’entrenament, s’utilitzarà la tablet per visualitzar vídeos i jugades per analitzar i imitar. Cada entrenament ho farem sobre algun jugador/a d’elit.
 • Utilització de material d’entrenament no convencional: pilotes i elements d’altres esports, material d’entrenament alternatiu…
 • Treball de qualitats físiques presents i d’importància cabdal en el bàsquet:  coordinació, velocitat de reacció, tècnica de cursa…

Si no s’apunten gaires nens/es de la meva edat, segueix sent interessant inscriure’s?

Ho és, ja que gairebé mai farem treball amb oposició, és a dir, que no hi intervindran les diferències físiques entre els participants.

Tampoc ens limitaran les diferències tècniques entre els mateixos, ja que cada exercici i entrenament s’adaptarà al nivell de desenvolupament de cada participant. Quan un exercici o gest s’assoleixi, es canviarà o s’adaptarà per tal de que segueixi sent un repte i per tant, una millora pel jugador/a.

 

Qui dirigeix els entrenaments?

El coordinador esportiu de l’entitat, en Roger Vilanova, és qui dirigeix i dissenya l’activitat. A cada bloc, estarà acompanyat per un entrenador/a o col·laborador/a de l’entitat que sigui un especialista en el gest tècnic a treballar, de manera que puguem aprendre de qui domina el gest tècnic a la perfecció.  Abans de cada bloc s’anunciaran els monitors del mateix. Lògicament si el nombre d’inscrits ho requerís, afegiríem entrenadors/es de reforç.

 

A qui es dirigeix l’activitat?

A jugadors i jugadores d’equips federats del BSGR, des del Premini B i el Premini Femení en amunt.

 

Quins són els preus?

Inscripció completa per tota la temporada          110€

Inscripció per blocs                     20€ cada bloc de 4 sessions / 25€ cada bloc de 5 sessions

Inscripció per sessió                                             6€ per sessió

 

Què passa si plou?

 

Si plou se suspèn la sessió de Tecnificació, i es recuperarà en dates de dimecres lliures, preferentment al mes de juny. Si s’han de suspendre tantes sessions que no hi ha prou dates per recuperar-les, es retornarà l’import proporcional a les sessions suspeses no recuperades.

 

Quins blocs es treballaran?

 

Consulteu-los al PDF informatiu

 

Com inscriure’s?

 • Lliurar la butlleta d’inscripció omplerta a les oficines del BSGR, via whatsapp al telèfon de coordinació 672191547 o bé via correu electrònic a coordinacio@bsgr.org
 • Enviar el resguard de pagament o transferència al mateix correu electrònic. El número de compte és el 0081-0073-10-0001440045 (IBAN: ES32 0081 0073 1000 0144 0045) del Banc Sabadell, i el concepte ha de ser “Tecnificació – Nom del jugador”.
 • El Termini d’inscripció per la Inscripció completa és el divendres 4 de novembre. Per cada Bloc i Sessió el termini d’inscripció és el divendres previ a cada Bloc o sessió.

 Teniu el full d'inscripció al PDF següent:

INFO I FULL D'INSCRIPCIÓ
TECNIFICACIÓ BSGR 2016.pdf
Documento Adobe Acrobat [437.7 KB]

HORARIS D'ENTRENAMENT 2017/2018

HORARIS 1718.pdf
Documento Adobe Acrobat [185.3 KB]
HORARIS PLUJA 1718.pdf
Documento Adobe Acrobat [179.1 KB]

Escola de bàsquet Sant Gabriel Ripollet
Carrer Nord, 32
08291 RIPOLLET

 

Correu electrònic:

coordinacio@bsgr.org

 

Telèfon de coordinació:

672191547

(Dill-div 16'30h-20h / Diss 9h-14h)

Visites a la nostra pàgina