ESCOLA DE BÀSQUET

Quins objectius tenim?

 

A més d’aquest objectiu d’educació i formació de persones per al ple desenvolupament dels nostres jugadors/es, l’Escola de Bàsquet té altres objectius formatius paral·lels:

  • Relacionats amb l’ètica i els valors: com poden ser que els nostres jugadors i jugadores siguin capaços de socialitzar-se dins d’un grup, desenvolupar la capacitat de “aprendre a aprendre”, respectar a totes les persones implicades en l’esport i també el material...
  • Relacionats amb el desenvolupament del bàsquet a Ripollet: l’Escola de P4-P5 té com a objectiu engrescar els nens/es a la pràctica del bàsquet per a la posterior formació d’un equip quan passen a Educació Primària.  
  • Relacionats amb la psicomotricitat de l’infant: incrementar la quantitat d’experiències i així desenvolupar la capacitat i riquesa motrius del nen/a, pas previ a l’aprenentatge de gestos tècnics específics del bàsquet.

 

Quina metodologia seguim amb jugadors/es tan petits/es?

 

En aquestes edats tant petites, el que es busca és que el nen es diverteixi i comenci a fer esport. No és tan important que millori massa aspectes tècnics del joc. L’únic que busquem a l’Escola de Bàsquet és que el nen gairebé sempre s’acostumi a anar amb una pilota de bàsquet sota el braç, i s’acostumi, per exemple, a veure unes cistelles, tot adonant-se del veritable objectiu del nostre joc: encistellar la pilota.

 

A partir d’aquí, la metodologia que venim seguint des d’uns anys ençà és, sobretot, utilitzar jocs tradicionals i exercicis de psicomotricitat tot introduint-hi la pilota del nostre esport. També utilitzem gran varietat de material didàctic (cistelles més baixes, cons de colors, cercles de colors, peus de colors, etc) que fan els jocs i les activitats més atractius pels nens.

 

Quan es realitza l’activitat?

 

Els entrenaments són DIMARTS i DIJOUS de 17’30 a 18’30h al pati descobert de l’Escola.

 

A quines activitats participem?

  • Trobades d’Escoles de la Federació Catalana de Bàsquet: activitats lúdiques i no-competitives perquè els nostres jugadors/es comencin a relacionar-se amb altres equips.
  • Torneig del Bàsquet Sant Gabriel: esdeveniment final de temporada on tots els nostres equips participen en un gran cap de setmana de partits i celebracions.

 

Com provar-ho / Inscriure’s?

  • Venint qualsevol dimarts o dijous a l’Escola i que el nen/a provi durant unes setmanes l’activitat. Fins que no s’engresqui del tot no es tramita la inscripció ni la quota.
  • Dirigint-se per més informació a: coordinació@bsgr.org o bé al telèfon de Coordinació: 672.191.547 (horari d’atenció de 16’30 a 20h).

 

 

HORARIS D'ENTRENAMENT 2017/2018

HORARIS 1718.pdf
Documento Adobe Acrobat [185.3 KB]
HORARIS PLUJA 1718.pdf
Documento Adobe Acrobat [179.1 KB]

Escola de bàsquet Sant Gabriel Ripollet
Carrer Nord, 32
08291 RIPOLLET

 

Correu electrònic:

coordinacio@bsgr.org

 

Telèfon de coordinació:

672191547

(Dill-div 16'30h-20h / Diss 9h-14h)

Visites a la nostra pàgina